×

Error

[sigplus] Critical error: Image gallery folder projects\pollux-nitra-montaz1 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder projects\pollux-nitra-montaz1 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Dom pre zákazníka firmy Atrium. Montovaný drevodom pre klienta v Nitre v difúzne otvorenej konštrukcii. Pôvodne sa jednalo o typový dom firmy Atrium , Pollux124 z rady Exclusive. Dom bol pôvodne trojizbový, s nevhodne riešenou dispozíciou, vstupom na nevyhovujúcej strane. Dom sme preriešili, vyčistili prevádzku a urobili sme z neho štvorizbový dom. Prispôsobili sme ho kompletne pozemku. Dom je v ultranízkoenergetickom štandarde v konštrukcii Difutech Comfort, s podlahovým kúrením, veľkoryso riešenou technickou miestnosťou, na všetkých oknách sú exteriérové žalúzie. Pre hladké bezprahové prepojenie interiéru s exteriérom je pre východ z obývačky na terasu použitý HS portál. Terasa je celá vyložená drevom. Podľa aktuálnej potreby obyvateľov sa tento priestor môže pričleniť k obývačke, stať sa samostatným uzavretým priestorom, krytým pred slnkom, dažďom, vetrom, alebo otvoreným a prepojeným so záhradou. Umožňujú to posuvné panely na terase.
štúdia:
ATHE studio s.r.o.
zhotoviteľ:
ATRIUM s.r.o.
úžitková plocha
130m2
počet izieb
4
dátum zahájenia montáže:
28.10.2016
dátum odovzdania:
marec 2017

 

{gallery}projects\pollux-nitra-montaz1{/gallery}

{gallery}projects\pollux-nitra-montaz2{/gallery}

{gallery}projects\pollux-nitra-montaz3{/gallery}

© 2018 ATHE studio - All Rights Reserved